Prepare the marinade for meat: to do this, mix 2 tbsp. vegetable oil, soy sauce, juice of half a lemon, paprika and pepper. Then pour the mixture over the pre-cut pork and leave at room temperature for 2 hours.
Приготовьте маринад для мяса: для этого смешайте 2 ст.л. растительного масла, соевый соус, сок половинки лимона, паприку и перец. Затем получившейся смесью залейте предварительно порезанную на кусочки свинину и оставьте при комнатной температуре на 2 часа.
Prepare the sauce. To do this, wash, peel, remove the peel and pit the avocado, and cut the flesh into pieces. Add washed and chopped parsley, the juice of half a lemon, salt, and the rest of the vegetable oil to the fruit and grind everything with a blender.
Приготовьте соус. Для этого авокадо помойте, очистите, удалите кожуру и косточку, а мякоть порежьте на кусочки. Добавьте к фрукту вымытую и измельченную петрушку, сок половинки лимона, соль, остальное растительное масло и измельчите всё блендером.
Place the marinated meat on skewers, then place them on a baking dish, where you first pour the marinade, and bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Замаринованное мясо насадите на шпажки, затем поместите их на форму для запекания, куда предварительно надо вылить маринад, и отправьте запекаться в разогретую до 180 градусов духовку на 30 минут.
Serve the kebab with avocado sauce, placing it on tomato slices and sprinkling with herbs.
Подавайте шашлык с соусом из авокадо к столу, положив его на кружочки помидоров и посыпав зеленью.