Peel and wash the vegetables.
Овощи очистите от шелухи и помойте.
Cut the pork into small pieces and place in a deep bowl. Cut the peeled onion into thin half rings and add to the meat, add garlic, bay leaf, salt and pepper passed through a press. Pour in liquid honey, add 0.5 cups of water and stir. Cover the bowl with a lid and let marinate for 30 minutes.
Свинину нарежьте небольшими кусочками и переложите в глубокую миску. Очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами и добавьте к мясу, туда же всыпьте пропущенный через пресс чеснок, лавровый лист, соль и перец. Влейте жидкий мед, залейте 0,5 стакана воды и перемешайте. Прикройте миску крышкой и дайте помариноваться 30 минут.
Transfer the meat to a heated frying pan and fry on all sides until crusty for 7-10 minutes. Add the marinade from the bowl to the pan and simmer over moderate heat for 25 minutes. Turn off the heat and let stand covered for 20 minutes.
Переложите мясо в разогретую сковороду и обжаривайте со всех сторон до корочки в течение 7-10 минут. Добавьте в сковороду маринад из миски и тушите на умеренном огне в течение 25 минут. Выключите огонь и дайте постоять под крышкой 20 минут.
Serve fried pork in honey marinade hot, sprinkled with toasted sesame seeds and a side dish of rice, pasta or funchose.
Жареную свинину в медовом маринаде подавайте в горячем виде, посыпав поджаренными семенами кунжута и дополнив гарниром из риса, макарон или фунчозы.