Wash the eggplant and tomato and cut into slices. Grease a baking dish with oil.
Баклажан и помидор помойте и нарежьте кружочками. Форму для запекания смажьте маслом.
Grate the cheese on a coarse grater. Cut the chicken fillet into thin strips. Place the meat in a deep bowl, add soy sauce, mix gently and leave to marinate for 10 minutes.
Сыр натрите на крупной терке. Куриное филе нарежьте тонкой соломкой. Выложите мясо в глубокую миску, добавьте соевый соус, аккуратно перемешайте и оставьте мариноваться на 10 минут.
Place the marinated meat in the prepared baking dish and the eggplants on top. Sprinkle half of the grated cheese on top. Then add a layer of tomatoes. Preheat the oven to 180°C and bake for 30-40 minutes.
В подготовленную форму для запекания выложите замаринованное мясо, а наверх баклажаны. Сверху присыпьте половиной тертого сыра. Потом выложите слой помидоров. Разогрейте духовку до 180 °C и запекайте 30-40 минут.
Sprinkle the hot casserole with the remaining cheese and herbs.
Горячую запеканку посыпьте оставшимся сыром и зеленью.