Boil 200 ml of water, stir the starch in the remaining water and add it into the boiling water in a thin stream, remembering to stir constantly. Then remove the jelly mixture from the stove and let cool. Peel the onion and garlic for the filling.
Вскипятите 200 мл воды, размешайте крахмал в оставшейся воде и тонкой струйкой введите его в кипящую воду, не забывая постоянно помешивать. Затем снимите кисельную массу с плиты и дайте остыть. Почистите лук и чеснок для начинки.
Sift 3 cups of flour into a deep bowl, add soy sauce and vegetable oil, pour in the jelly mixture and knead the dough into a tight, non-sticky ball. Then wrap it in cling film and put it in the refrigerator for 30 minutes.
Просейте 3 стакана муки в глубокую миску, добавьте соевый соус и растительное масло, влейте кисельную массу и замесите тесто в тугой не липкий ком. Затем замотайте его пищевой пленкой и положите в холодильник на 30 минут.
Pass the pollock fillet, garlic and onion through a meat grinder. Then add soy sauce and vegetable oil, pepper and salt to the fish mass. Mix everything thoroughly and put it in the refrigerator for 10 minutes.
Через мясорубку пропустите филе минтая, чеснок и лук. Затем в рыбную массу добавьте соевый соус и растительное масло, перец и соль. Все тщательно перемешайте и уберите в холодильник на 10 минут.
Roll the dough into a sausage, divide it into equal small pieces, and roll them into circles. Then place the filling in the middle of each circle with a teaspoon and make dumplings, molding the edges in the middle.
Скатайте из теста колбаску, разделите ее на равные небольшие кусочки, а их раскатайте в кружочки. Затем на середину каждого кружочка чайной ложкой выложите начинку и сделайте пельмени, слепив края посередине.
Cook the dumplings in boiling seasoned and salted water for about 5-7 minutes until they are soft. Use a slotted spoon to remove them from the pan.
Пельмени варите в кипящей приправленной и посоленной воде около 5-7 минут, пока они не станут мягкими. Шумовкой достаньте их из кастрюли.
Before serving, sprinkle the dumplings with lemon juice, lightly pepper, and garnish with herbs.
Перед подачей сбрызните пельмени лимонным соком, слегка поперчите, украсьте зеленью.