Peel the garlic, chop it with a knife or pass it through a press. Peel the zucchini, cut into cubes, boil until soft.
Чеснок очистите, измельчите ножом или пропустите через пресс. Кабачки очистите, разрежьте на кубики, отварите до мягкости.
Blend the boiled soft zucchini in a blender until pureed. Pour the puree into a saucepan and place on low heat. Cook until the liquid evaporates. Pepper, salt, add spices and add garlic.
Отваренный мягкий кабачок взбейте в блендере до состояния пюре. Пюре перелейте в кастрюльку, поставьте на небольшой огонь. Варите до испарения жидкости. Поперчите, посолите, всыпьте специи и добавьте чеснок.
Pour flour into a deep bowl and add salt. Pour water and olive oil into the middle. Knead the dough for 10-15 minutes, cover with a towel, leave for 15-20 minutes.
В глубокую миску всыпьте муку, посолите. В середину влейте воду, оливковое масло. Замешивайте тесто в течение 10-15 минут, накройте полотенцем, оставьте на 15-20 минут.
Roll out the dough, divide into circles, place the filling in the center of each circle. Bring opposite edges together and pinch well.
Раскатайте тесто, разделите на кружочки, выложите в центр каждого кружка начинку. Соедините противоположные края, хорошо защипните.
Pour water into a saucepan, add salt, place over high heat, and bring to a boil. Add dumplings, reduce heat and cook for 3-5 minutes until done.
В кастрюльку влейте воду, подсолите, поставьте на сильный огонь, доведите до кипения. Выложите вареники, огонь убавьте и варите 3-5 минут до готовности.
Serve the dumplings hot. Sprinkle with sesame seeds for a nutty flavor.
Подавайте пельмени горячими. Посыпьте семечками кунжута для придания орехового вкуса.