Preheat oven to 180°C.
Разогрейте духовку до 180 °C.
Separate the yolks from the whites. Mix the yolks with chocolate paste. Beat the whites into a stable foam.
Отделите желтки от белков. Смешайте желтки с шоколадной пастой. Белки взбейте в устойчивую пену.
Add the whipped egg white little by little into the chocolate mixture with the yolk, stirring thoroughly each time. When you have added all the egg whites, stir until the mixture becomes smooth and glossy.
В шоколадную массу с желтком выкладывайте понемногу взбитый белок, каждый раз тщательно перемешивая. Когда выложите весь белок, мешайте до тех пор, пока масса не станет однородной и глянцевой.
Spray the silicone molds with oil and pour the chocolate-egg mixture into them. Bake for 15-17 minutes.
Силиконовые формы сбрызните маслом и налейте в них шоколадно-яичную смесь. Выпекайте в течение 15-17 минут.
Serve the soufflé warm, sprinkled with powdered sugar.
Подавайте суфле теплым, посыпав сахарной пудрой.