Skin the breast and remove the bone. Wash the spinach, dry it and chop it. Grate the cheese on a medium grater.
Снимите с грудки кожу и удалите косточку. Шпинат помойте, подсушите и нарежьте. Сыр натрите на средней терке.
Cut the meat into large pieces and pass through a meat grinder. Add eggs, cream, salt and spices to the resulting minced meat to taste. Mix everything thoroughly and turn into an airy mass using a blender.
Нарежьте мясо на крупные кусочки и пропустите через мясорубку. В полученный фарш добавьте яйца, сливки, соль и специи по вкусу. Все тщательно перемешайте и превратите в воздушную массу с помощью блендера.
Heat a frying pan with a little vegetable oil and add the spinach. Fry the spinach until softened, then add the grated cheese and salt.
Нагрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла и выложите шпинат. Обжаривайте шпинат до размягчения, затем добавьте натертый сыр и посолите.
Place the minced meat in the molds; it should cover the bottom and sides. Place the fried spinach and cheese inside, and put the minced meat on top again. Preheat the oven to 170°C and bake the soufflé for 25 minutes until done.
Выложите фарш в формочки, он должен покрывать дно и стенки. Внутрь выложите обжаренный шпинат с сыром, а наверх снова выложите фарш. Разогрейте духовку до 170 °C и выпекайте суфле 25 минут до готовности.
Remove the finished soufflé from the molds, place on a plate and serve with vegetables.
Готовое суфле достаньте из формочек, выложите на тарелку и подавайте с овощами.