Rinse the rice several times in clean water until it becomes clear. Peel the onions and carrots and wash. Wash the hearts and cut off all the veins. Peel the garlic and divide into cloves.
Рис промойте несколько раз в чистой воде, пока она не станет прозрачной. Очистите лук и морковь, помойте. Сердечки помойте и срежьте все прожилки. Чеснок очистите и разделите на зубчики.
Cut the onion into half rings and fry in a heated frying pan with vegetable oil until soft. Cut the prepared hearts in half and add to the onion. Stirring, fry for 10-15 minutes until the hearts are ready.
Нарежьте лук полукольцами и обжарьте в нагретой сковороде с растительным маслом до мягкости. Подготовленные сердечки разрежьте пополам и добавьте к луку. Помешивая — обжаривайте в течение 10-15 минут до готовности сердечек.
Cut the carrots into thin strips and fry them with the hearts with onions, add salt and pepper. Fry for another 10 minutes, stirring occasionally.
Морковь нарежьте тонкой соломкой и обжарьте к сердечкам с луком, посолите и поперчите. Обжаривайте еще минут 10, периодически помешивая.
Place the prepared rice over the fried vegetables with hearts and place the garlic on top.
Подготовленный рис положите в скороду к обжаренным овощам с сердечками, сверху уложите чеснок.
Add water, turmeric and spices, bring to a boil, then reduce heat to low and simmer until tender under a closed lid, without stirring, for 40-50 minutes. Serve sprinkled with fresh herbs.
Добавьте воду, куркуму и специи, доведите до кипения, после убавьте огонь на минимум и тушите до готовности под закрытой крышкой, не перемешивая, в течение 40-50 минут. Подавайте посыпав свежей зеленью.
Serve pilaf with fresh vegetable salad.
Подайте плов с салатом из свежих овощей.