Boil clear chicken broth. Peel and wash the onions and carrots.
Отварите куриный, прозрачный бульон. Лук и морковь очистите и помойте.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a medium grater. Fry vegetables in vegetable oil until soft.
Нарежьте лук мелкими кубиками, морковь натрите на средней терке. Обжарьте овощи на растительном масле до мягкости.
Transfer the fried vegetables to boiling chicken broth, add celery, salt and pepper to taste, bring to a boil and reduce to the lowest heat, simmer for 20-30 minutes.
Переложите обжаренные овощи в кипящий куриный бульон, добавьте сельдерей, соль, перец по вкусу, доведите до кипения и убавьте на самый медленный огонь, варите на огне в течение 20-30 минут.
5 minutes before the soup is ready, add finely chopped dill, then turn off the heat and cover with a lid. Let the soup steep for about 20 minutes. Serve hot in portioned bowls.
За 5 минут до готовности супа добавьте мелконарезанный укроп, после выключите огонь и накройте крышкой. Дайте настояться супу около 20 минут. Подавайте горячим в порционных тарелках.
You can add various vegetables to the soup, or cook it with legumes or rice.
В суп можете добавлять различные овощи, так же можно варить с бобовыми или рисом.