Remove excess salt from lard. Peel the onion and garlic. Wash the greens. If the lard has a tough skin, it is better to remove it.
Удалите с сала лишнюю соль. Очистите лук и чеснок. Помойте зелень. Если у сала жесткая шкура, лучше ее убрать.
Cut the lard into thin cubes 2-2.5 cm long, transfer it to a bowl and pepper. Finely chop or squeeze the garlic and add to the lard. Cut the onion into half rings.
Сало нарежьте тонкими брусочками длиной 2-2,5 см, переложите его в миску и поперчите. Чеснок мелко порубите или выдавите и добавьте к салу. Порежьте лук полукольцами.
Place the chopped onion on the lard and pour vinegar on top. Chop the dill and sprinkle it over the appetizer. Stir. In order for the dish to infuse better, place it in the refrigerator for 30 minutes.
Выложите нарезанный лук на сало и полейте его сверху уксусом. Порубите зелень укропа и посыпьте им закуску. Перемешайте. Для того, чтобы блюдо лучше настоялось, отправьте его на 30 минут в холодильник.
Place the finished appetizer on rye bread and make sandwiches. For a quick snack of salted lard, you can use already pickled onions, so there will be less bitterness in it, and the taste of the dish will only benefit from this.
Готовую закуску выложите на ржаной хлеб и сделайте бутерброды. Для быстрой закуски из соленого сала можно использовать уже маринованный лук, так в нем будет меньше горечи, а вкус блюда от этого только выиграет.