Wash and dry the chicken fillet, rub with salt and pepper, peel the garlic, and wash the tomatoes. Preheat oven to 180°C.
Куриное филе помойте и обсушите, натрите солью, перцем, чеснок почистите, а помидоры помойте. Нагрейте духовку до 180 °C.
Finely chop the peeled garlic, mix it with olive oil and dried herbs.
Очищенный чеснок мелко нарежьте, смешайте его с оливковым масло и сушеными травами.
Marinate the prepared fillet in garlic oil and leave for 1 hour. Cut the tomatoes into rings.
Подготовленное филе замаринуйте в чесночном масле и оставьте на 1 час. Помидоры нарежьте колечками.
Make small cuts in the fillet and transfer the meat to a baking dish. Place the tomatoes on top and place in the oven for 30-35 minutes. Serve in portions with vegetables.
В филе сделайте небольшие надрезы, переложите мясо в форму для запекания. Сверху выложите помидоры и отправьте в духовку на 30-35 минут. Подавайте порционно к овощам.
For a more piquant and unusual taste, you can bake the fillet with lemon, adding soy sauce, curry and paprika. To make the taste creamy, bake it in sour cream or cream.
Для более пикантного и необычного вкуса можно запечь филе с лимоном, с добавлением соевого соуса, карри и паприки. А чтобы вкус стал сливочным, запекайте в сметане или сливках.