Chop the thyme. Peel the garlic.
Измельчите тимьян. Почистите чеснок.
Rub the lard well with salt on all sides. Pour salt about 1 cm thick into the bottom of the container. Place lard in the container and sprinkle with thyme. Cover the lard with a lid and refrigerate for 1 day.
Сало хорошенько натрите солью со всех сторон. На дно контейнера насыпьте соль, толщиной примерно 1 см. Выложите в контейнер сало и присыпьте тимьяном. Закройте сало крышкой и поставьте в холодильник на 1 сутки.
After time, remove the lard and clean it of excess salt and thyme. Finely chop the garlic and mix with pepper. Rub the lard with the resulting mixture.
По истечению времени достаньте сало и очистите его от излишков соли и тимьяна. Чеснок мелко нарежьте и смешайте с перцем. Полученной смесью натрите сало.
5 minutes before serving, remove the lard from the refrigerator and cut into thin slices. Serve with fresh bread, vegetables and herbs.
За 5 минут до подачи достаньте сало из холодильника и нарежьте на тонкие ломтики. Подавайте со свежим хлебом, овощами и зеленью.