Wash and dry the piece of lard with a paper towel. Peel the onion, wash the lemon. Prepare a pan in which you will marinate the lard, as well as a plate and a jar filled with water to use as a pressure.
Помойте и обсушите бумажным полотенцем кусок сала. Почистьте лук, вымойте лимон. Приготовьте кастрюлю, в которой будете мариновать сало, а также тарелку и банку, наполненную водой, для использования в качестве гнета.
Cut the lard into several pieces and then into thin slices for easy eating. Place the lard chopped in this way into a saucepan.
Разрежьте сало на несколько частей, а затем на тонкие пластинки, чтобы удобно было кушать. Уложите нарезанное таким образом сало в кастрюлю.
Cut the onion into rings, add salt and crush with your hands. Cut the lemon in half and squeeze the juice into a cup, remove the lemon seeds from the juice, or strain it through a sieve.
Нарежьте луковицу кольцами, посолите и помните руками. Разрежьте лимон пополам и выдавите сок в чашечку, удалите из сока косточки лимона, либо процедите его через сито.
Add lemon juice and chopped onion to the lard. Pepper to taste and mix well. Place a plate on top of the lard, place a jar of water on it and put it in the refrigerator for 24 hours.
Добавьте к салу сок лимона и нарезанный лук. Поперчите по вкусу и хорошенько перемешайте. Поверх сала положите тарелку, на которую поставьте банку с водой и уберите в холодильник на 24 часа.
Remove the aromatic, tender, healthy lard with lemon from the pan, place it on a beautiful dish and serve.
Достаньте ароматное, нежное, полезное сало с лимоном из кастрюли, уложите на красивое блюдо и подайте на стол.