Wash the meat, peel the onions. Prepare the dishes and steamer.
Помойте мясо, почистите лук. Подготовьте посуду и пароварку.
Pass cabbage, meat and onions through a large blade in a meat grinder, add salt, pepper and mix. Pour oil into the frying pan, add the resulting minced meat, cover with a lid and simmer over low heat for 15 minutes, breaking up lumps with a spatula.
Капусту, мясо и лук пропустите через крупное лезвие в мясорубке, добавите соль, перец и перемешайте. Налейте в сковороду масло, выложите получившийся фарш, накройте крышкой и тушите на слабом огне, 15 минут, разбивая комочки лопаткой.
Pour the flour into a deep bowl. Make a well in the flour and pour hot water into it first, stir, then cold water and stir again. Add butter and knead the dough for about 20 minutes until it becomes elastic.
Высыпьте муку в глубокую миску. Сделайте в муке углубление и вылейте туда сначала горячую воду, размешайте, а затем, холодную воду и снова размешайте. Добавьте масло, вымешивайте тесто примерно 20 минут, пока оно не приобретет эластичность.
Shape the finished dough into a thin sausage and cut into small equal pieces. Roll each part into a circle, put a little filling in the center of each circle. Fold the edges of the dough into a triangle shape. Grease a steamer with oil, place the dumplings in it and cook for about 10-15 minutes.
Придайте готовому тесту форму тонкой колбаски, нарежьте небольшими равными частями. Каждую часть раскатайте в кружок, в центр каждого кружочка положите немного начинки. Слепите края теста, придав изделию форму треугольника. Смажьте пароварку маслом, уложите в нее пельмени и варите примерно 10-15 минут.
Before serving, sprinkle the finished dumplings with soy sauce and garnish with parsley.
Готовые пельмени перед подачей сбрызните соевым соусом и украсьте зеленью петрушки.