Open the can of corn and drain the liquid. Peel the onion and finely chop it. Melt the butter and separate the whites from the yolks of the eggs. Prepare your blender.
Откройте банку с кукурузой, слейте жидкость. Лук почистите и мелко нашинкуйте. Растопите масло, у яиц отделите белки от желтков. Подготовьте блендер.
Pour oil into a frying pan and fry the onion until soft. Place the onion in a blender bowl, add the yolks, corn, salt and pepper, and blend until smooth. Transfer the finished mixture into a deep bowl.
Вылейте масло в сковороду и обжарьте лук до мягкости. Переложите лук в чашу блендера, добавьте желтки, кукурузу, соль и перец, пробейте до однородности. Переложите готовую массу в глубокую миску.
In another bowl, beat the egg whites until stiff peaks form. Transfer the whipped whites to the mixture with yolks, onions and corn. Stir carefully.
В другой миске взбейте белки до устойчивых пиков. Переложите взбитые белки к массе с желтками, луком и кукурузой. Осторожно перемешайте.
Turn on and preheat the oven to 180°C. Grease a heatproof dish with butter and sprinkle with flour, place the resulting mixture in it and place in the oven for 30 minutes.
Включите и разогрейте духовку до температуры 180 °C. Смажьте жаропрочную форму маслом и обсыпьте мукой, выложите в нее полученную массу и поставьте в духовку на 30 минут.
Divide the soufflé into serving bowls and serve hot.
Разложите суфле по порционным тарелкам и горячим подайте к столу.