Remove the peas from the freezer, let them defrost, peel the onion and cut it into semicircles, grate the cheese on a fine grater, cut the brisket into thin strips. Pour water into a deep saucepan and put it on the fire; when the water boils, add salt and boil the pasta. Prepare a deep frying pan.
Достаньте из морозильной камеры горошек, пусть разморозится, почистите лук и нарежьте его полукружьями, натрите сыр на мелкой терке, грудинку нарежьте на тонкие полоски. Налейте в глубокую кастрюлю воду и поставьте ее на огонь, когда вода закипит, посолите и отварите пасту. Приготовьте глубокую сковороду.
Place the butter in a frying pan and fry the onion and brisket until golden brown. Then pour cream into the pan. Add green peas there and stir. Drain the pasta in a colander.
Положите сливочное масло в сковороду и обжарьте на нем лук и грудинку до золотистого цвета. Затем налейте в сковородку сливки. Туда же добавьте зеленый горошек и перемешайте. Откиньте пасту на дуршлаг.
Place the finished, still hot pasta into the resulting sauce, sprinkle with cheese and mix again.
Готовую, еще горячую пасту положите в получившийся соус, посыпьте сыром и снова смешайте.
Place the pasta on large serving plates, sprinkle with pepper and garnish with herbs.
Уложите пасту на большие порционные тарелки, посыпьте перцем и украсьте зеленью.