Wash the meat and dry it.
Помойте мясо и обсушите.
Cut the pork tenderloin into portions. Beat the meat, salt and pepper on both sides. Then roll in flour. Break the eggs into a deep plate, add sour cream and beat well.
Свиную вырезку нарежьте на порционные кусочки. Отбейте мясо, посолите и поперчите с обеих сторон. Затем обваляйте в муке. В глубокую тарелку разбейте яйца, добавьте сметану и хорошо взбейте.
Dip the chops into the resulting batter. Heat a frying pan with a little oil and add the chops. Fry on both sides until deliciously golden brown over low heat.
Обмакните отбивные в полученный кляр. Разогрейте сковороду с небольшим количеством масла и положите туда отбивные. Обжаривайте с двух сторон до аппетитной румяной корочки на небольшом огне.
Serve the chops with baked or boiled vegetables and garnish with cherry tomatoes.
Подавайте отбивные с запеченными или отварными овощами, украсьте помидорами черри.