Fill the gelatin with water according to the instructions and leave for 5 minutes. Then place the bowl of gelatin in the microwave for 20-30 seconds, making sure that it does not boil and lose its properties.
Желатин залейте водой по инструкции и оставьте на 5 минут. Затем поставьте миску с желатином в микроволновую печь на 20-30 секунд, при этом следите, чтобы он не закипел и не потерял свои свойства.
Pour kefir into a deep bowl, add sour cream, sugar, vanilla sugar and prepared gelatin.
В глубокую миску влейте кефир, положите сметану, сахар, ванильный сахар и подготовленный желатин.
Beat the resulting mixture until the sugar is completely dissolved, then wait a few minutes and beat again until a rich foam is obtained.
Взбейте полученную смесь до полного растворения сахара, затем подождите несколько минут и снова взбейте до получения обильной пены.
Pour the resulting mixture into molds and leave in the refrigerator for several hours to harden.
Разлейте полученную смесь по формам и оставьте в холодильнике на несколько часов для застывания.
Decorate the finished dish with berries or coconut flakes.
Украсьте готовое блюдо ягодами или кокосовой стружкой.