Separate the eggs into yolks and whites. Prepare a baking dish and grease it with butter. Preheat oven to 200°C.
Разделите яйца на желтки и белки. Подготовьте форму для выпекания и смажьте ее сливочным маслом. Разогрейте духовку до 200 °C.
Combine 2 egg yolks, flour, milk and sugar in a saucepan, mix thoroughly until smooth using a whisk.
Соедините в сотейнике 2 яичных желтка, муку, молоко и сахар, тщательно перемешайте до однородности с помощью венчика.
Place the mixture on low heat and cook for 2-3 minutes until thickened. Once thickened, let cool.
Поставьте массу на небольшой огонь и варите в течении 2-3 минут до загустения. После загустения дайте остыть.
Beat the egg whites in a separate bowl until stiff peaks form. Pour the now cooled cream into the whipped whites and mix well until smooth.
Взбейте в отдельной миске яичные белки до крепких пиков. К взбитым белкам влейте уже остывший крем и хорошо смешайте до однородности.
Place the mixture in a baking dish, pre-greased with butter.
Массу выложите в форму для выпекания, предварительно смазанную сливочным маслом.
Place the pan in the oven and bake for approximately 20-25 minutes.
Отправьте форму в духовку и выпекайте примерно 20-25 минут.
Sprinkle the slightly cooled soufflé with powdered sugar and garnish with seasonal berries or jam.
Посыпьте чуть остывшее суфле сахарной пудрой, украсьте сезонными ягодами или джемом.