Prepare a meat grinder, rolling pin and bowls for dough and minced meat. Wash and clean the meat from films, cut it into small pieces. Peel the onion.
Подготовьте мясорубку, скалку и миски для теста и фарша. Помойте и очистите мясо от пленок, разрежьте его на небольшие кусочки. Почистите лук.
Mix water with eggs and salt until smooth. Pour the flour into a heap on the table and, making a depression in the middle, pour the resulting liquid into it. Knead the dough, cover with a towel and leave for 30 minutes.
Смешайте воду с яйцами и солью, до однородной массы. Насыпьте муку горкой на стол и, сделав в середине углубление, налейте в него полученную жидкость. Замесите тесто, накройте полотенцем и оставьте на 30 минут.
Pass the meat and onions through a fine grinder. Add water, salt, sugar, pepper and stir.
Пропустите мясо и лук через мелкую решетку мясорубки. Добавьте воду, соль, сахар, перец и перемешайте.
Roll out the dough into a thin layer. Using a teaspoon, place the minced meat at a distance of 5-6 cm from each other. Using a glass, cut circles of dough around the minced meat, fold each circle of dough in half, pinch the free edges, connect the corners, giving the product an ear shape.
Раскатайте тесто в тонкий пласт. Чайной ложкой разложите фарш на расстоянии 5-6 см друг от друга. Стаканом вырежьте круги теста вокруг фарша, каждый кружок теста сложите пополам, защипните свободные края, соедините уголки, придав изделию форму ушка.
Fill a saucepan with water and place it on the fire. When the water boils, add salt. Place dumplings in boiling water and cook over low heat for 10 minutes.
Набрав в кастрюлю воды, поставьте ее на огонь. Когда вода закипит, посолите. Опустите в кипящую воду пельмени, варите на медленном огне 10 минут.
Place the dumplings on a plate, top with sour cream and garnish with parsley.
Переложите пельмени в тарелку, полейте сметаной и украсьте зеленью петрушки.