Separate the egg white from the yolk in advance. Soak gelatin in 2 tbsp. cool water. Have a cooking thermometer ready.
Яичный белок заранее отделите от желтка. Желатин замочите в 2 ст.л. прохладной воды. Подготовьте кулинарный термометр.
Combine 3 tbsp. water, corn syrup and sugar in a small saucepan. Place the mixture over medium heat and bring to 110°C. While the syrup is heating, beat the whites with a mixer until light foam.
Соедините 3 ст.л. воды, кукурузный сироп и сахар в небольшой кастрюле. Поставьте смесь на средний огонь и доведите до 110 °C. Пока сироп нагревается, взбейте миксером белки до легкой пены.
When the syrup is ready and cools slightly, add gelatin to it and mix well. Then beat the resulting mixture and vanilla extract with the egg whites until a homogeneous thick mass is formed. Pour onto a baking sheet lined with parchment and leave to harden for a while.
Когда сироп приготовится и немного остынет, добавьте к нему желатин и хорошо перемешайте. Затем получившуюся смесь и ванильный экстракт взбейте с белками до образования однородной густоватой массы. Вылейте на противень, застеленный пергаментом, оставьте на некоторое время затвердевать.
Cut the marshmallow into pieces and serve with coffee, fruit or as a dessert on its own.
Маршмеллоу нарежьте на кусочки и подавайте с кофе, фруктами или как самостоятельный десерт.