Prepare the slow cooker, peel and wash the vegetables. Grate the carrots on a coarse grater. Finely chop one onion. Cut the champignons into slices. Chop the second onion in the same way and mix with the minced meat, not forgetting to add salt and spices.
Подготовьте мультиварку, почистите и вымойте овощи. Натрите морковь на крупной тёрке. Одну луковицу мелко нашинкуйте. Шампиньоны нарежьте пластинками. Вторую луковицу так же нашинковав, смешайте с фаршем, не забыв добавить соль и специи.
Pour water into a deep bowl, add egg, salt, add flour and stir. Knead a stiff dough. Cover it with a towel and leave at room temperature for 30 minutes.
В глубокую миску налейте воду, добавьте яйцо, соль, всыпьте муку и размешайте. Замесите крутое тесто. Накройте его полотенцем и оставьте при комнатной температуре на 30 минут.
Turn on the multicooker, put it in the “Frying” mode for 10 minutes. Pour oil into a bowl, fry onions, carrots and champignons. Pass the garlic through a press and add to the frying.
Включите мультиварку, поставьте ее в режиме «Жарка», на 10 минут. В чашу влейте масло, обжарьте лук, морковь и шампиньоны. Пропустите чеснок через пресс и добавьте к поджарке.
Roll out the dough into a thin layer. Place the minced meat on it, level it and roll it into a roll. Cut the roll into pieces no thicker than 3 cm, thus obtaining lazy dumplings.
Раскатайте тесто в тонкий пласт. Выложите на него фарш, разровняйте и скатайте в рулет. Порежьте рулет на части, не толще 3 см., получив, таким образом, ленивые пельмени.
Transfer the dumplings to the multicooker to fry, add water and, turning on the “Baking” mode, cook for 30 minutes.
Переложите пельмени в мультиварку на поджарку, добавьте воду и, включив режим «Выпечка», готовьте 30 минут.
Place the dumplings on plates, top with sour cream and garnish with herbs.
Разложите пельмени по тарелкам, полейте сметаной и украсьте зеленью.