Wash the chicken, dry it and cut it into portions, remove the back. Rub portions with spices and leave to marinate. Peel the onions, garlic and carrots, remove the skins from the tomatoes using boiling water.
Курицу помойте, обсушите и разделайте на порционные куски, спинку уберите. Порционные куски натрите специями и оставьте мариноваться. Лук, чеснок и морковь очистите, с помидоров с помощью кипятка удалите кожицу.
Dredge the pieces of meat well in flour, fry in a heated frying pan with a thick bottom in vegetable oil over high heat until golden brown.
Куски мяса хорошо обваляйте в муке, обжарьте в разогретой сковороде с толстым дном на растительном масле на сильном огне до золотистой корочки.
When the meat is browned, reduce the heat to medium, add the chopped onions and carrots, stir and simmer for 5 minutes, then add salt, garlic and tomatoes. Mix everything thoroughly and continue simmering for another 10 minutes.
Когда мясо поджарится, убавьте огонь до среднего, добавьте нарезанные лук и морковь, перемешайте и тушите в течение 5 минут, затем добавьте соль, чеснок и помидоры. Все тщательно перемешайте и продолжайте тушить еще 10 минут.
Add tomato juice, bay leaf to the meat and vegetables and stir, bring to a boil under a closed lid and continue to simmer for 20-30 minutes. 5 minutes before readiness, add finely chopped greens.
Добавьте к мясу с овощами томатный сок, лавровый лист и перемешайте, доведите до кипения под закрытой крышкой и продолжайте тушить 20-30 минут. За 5 минут до готовности добавьте мелко нарезанную зелень.
Serve the chicken with the sauce or any side dish.
Подавайте курицу вместе с соусом, можно к любому гарниру.