Peel the carrots and onions. Cut the onion into half rings and the carrots into circles. Rinse the bulgur with running water.
Почистите морковь и лук. Лук нарежьте полукольцами, а морковь — кружочками. Промойте булгур проточной водой.
Cut the meat into small pieces, place it in a saucepan and cover with water. After boiling, remove the foam, salt and add carrots and spices. Cook over low heat with the lid closed for half an hour.
Мясо нарежьте на небольшие кусочки, забросьте в кастрюлю и залейте водой. После закипания снимите пену, посолите и добавьте морковь и специи. Варите на слабом огне под закрытой крышкой в течение получаса.
Chop or grate the tomatoes. Place the frying pan on the fire, pour a small amount of vegetable oil and add the onion. Fry for 4-5 minutes until softened. Pour the washed bulgur into another pan and add the fried onion.
Нарежьте помидоры или натрите на терке. Поставьте сковороду на огонь, налейте небольшое количество растительного масла и выложите лук. Обжаривайте в течении 4-5 минут, до размягчения. В другую кастрюлю высыпьте промытый булгур и добавьте обжаренный лук.
Strain the finished broth and pour into a saucepan with bulgur and onions. Add chopped tomato and put on fire. After boiling, cook for 20 minutes. Then add green peas, salt and spices and cook for another 5 minutes. Turn off.
Готовый бульон процедите и залейте в кастрюлю с булгуром и луком. Добавьте измельченный томат и поставьте на огонь. После закипания варите 20 минут. Затем добавьте зеленый горошек, соль и специи и варите ещё 5 минут. Выключите.
Ladle the soup into bowls and add fresh parsley. If desired, add 1 tsp. lemon juice.
Разлейте суп по тарелкам и добавьте свежей петрушки. По желанию влейте 1 ч.л. лимонного сока.