Prepare portioned bowls for serving. Wash the fruits and remove the seeds. Pour gelatin with a small amount of warm water and leave until completely dissolved.
Подготовьте порционные вазочки для подачи. Помойте фрукты, освободите их от косточек. Желатин залейте небольшим количеством теплой воды и оставьте до полного растворения.
Cut the apricots into small pieces. Cook, stirring until tender, about 7 minutes. Then rub them through a sieve. Beat the egg whites into a fluffy, stable foam, then combine with the resulting puree.
Абрикосы нарежьте на небольшие кусочки. Отварите, помешивая до готовности, примерно 7 минут. Затем протрите их через сито. Яичные белки взбейте в пышную, устойчивую пену, затем соедините с полученным пюре.
Add sugar and gelatin dissolved in water to the resulting fruit and protein mixture. Mix everything thoroughly so that the gelatin combines well with the rest of the ingredients. Place the resulting mixture into portioned bowls and refrigerate for 3-4 hours.
В получившуюся фруктовую с белками массу, добавьте сахар и растворенный в воде желатин. Все тщательно перемешайте, чтобы желатин хорошо соединился с остальными ингредиентами. Выложите полученную массу в порционные вазочки и уберите в холодильник на 3-4 часа.
When serving, pour your favorite fruit juice over the soufflé and garnish with half an apricot.
При подаче полейте суфле любимым фруктовым соком и украсьте половинкой абрикоса.