Prepare a saucepan in which to cook the lard in the onion skins. Peel the garlic, wash the lard thoroughly, peel off the skin and cut it into small pieces.
Подготовьте кастрюлю, в которой будет вариться сало в луковой шелухе. Почистите чеснок, тщательно вымойте сало, зачистите шкурку и нарежьте его на небольшие части.
Pour water into a saucepan and place on fire. When the water boils, add salt and husks, let the brine simmer for 15 minutes.
Налейте в кастрюлю воду и поставьте на огонь. Когда вода закипит, добавьте соль и шелуху, дайте покипеть рассолу 15 минут.
Place the prepared pieces of lard into a pan with boiling brine and cook for another 10 minutes. Finely chop the garlic and grind with a mixture of peppers.
Сложите в кастрюлю с кипящим рассолом подготовленные куски сала и варите еще 10 минут. Чеснок мелко нашинкуйте и перетрите со смесью перцев.
Remove the pan from the heat, leaving the lard in the brine until it cools completely. Then remove the lard and, after drying it with a paper towel, coat each piece with a mixture of garlic and pepper. Place the pieces of lard in bags and put them in the freezer for 24 hours.
Снимите кастрюлю с огня, оставив сало в рассоле до полного остывания. Затем достаньте сало и, обсушив бумажным полотенцем, обмажьте каждый кусок смесью из чеснока с перцем. Разложите куски сала по пакетам и уберите в морозильник на 24 часа.
Cut the resulting aromatic, tender golden lard into convenient pieces and serve.
Нарежьте на удобные кусочки получившееся ароматное нежное золотое сало и подайте к столу.