Wash and dry the strawberries. Soak the gelatin in cool water and leave to swell. Whip the chilled cream with powdered sugar into a strong foam.
Землянику вымойте и обсушите. Желатин замочите в прохладной воде и оставьте набухать. Взбейте охлажденные сливки с сахарной пудрой в крепкую пену.
Dissolve gelatin over low heat. Then add 2 tbsp to it. whipped cream and stir. Then add the rest of the cream to the creamy gelatin mass, beat everything with a mixer until smooth.
На медленном огне растворите желатин. Затем добавьте к нему 2 ст.л. взбитых сливок и перемешайте. Потом в сливочно-желатиновую массу добавьте остальные сливки, взбейте все миксером до однородности.
Place 2 tsp on the bottom of the bowls. cream, sprinkle them with strawberries. Repeat the operation with cream and strawberries twice. The top layer should be cream. Cool the finished dessert in the refrigerator for at least 30 minutes.
На дно креманок выложите 2 ч.л. сливок, посыпьте их земляникой. Повторите операцию с выкладыванием сливок и земляники дважды. Верхним слоем должны быть сливки. Готовый десерт охлаждайте в холодильнике не менее 30 минут.
Before serving, garnish the strawberry soufflé with mint sprigs.
Перед подачей украсьте земляничное суфле веточками мяты.