Check all the necessary ingredients and prepare your work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность.
Transfer the vermicelli to a preheated dry frying pan. Stirring continuously, fry the vermicelli over medium heat for 7-10 minutes until it turns golden brown.
Переложите вермишель на предварительно разогретую сухую сковороду. Непрерывно помешивая, обжаривайте вермишель на среднем огне в течение 7-10 минут, пока она не приобретет золотисто-коричневый оттенок.
Combine water and milk in a saucepan or saucepan of a suitable size and bring to a boil.
Соедините в сотейнике или кастрюле подходящего размера воду и молоко и доведите до кипения.
Add fried vermicelli to milk and water.
Добавьте к молоку и воде поджаренную вермишель.
Cook the soup for 2-3 minutes, add sugar and salt. At this stage, it is important to monitor the boiling of the soup, remove the foam in time and make sure that the milk does not run away.
Варите суп в течение 2-3 минут, добавьте сахар и соль. На этом этапе важно следить за кипением супа, вовремя снимать пенку и следить, чтобы молоко не убежало.
Before serving, add butter to the hot milk soup.
Перед подачей положите в горячий молочный суп сливочное масло.