Wash the carrots and cabbage, peel them along with the onions. Finely chop all the vegetables listed. Cut the chicken fillet into small pieces, preheat the oven to 200 °C.
Морковь и капусту помойте, очистите вместе с луком. Мелко нарежьте все перечисленные овощи. Нарежьте куриное филе на мелкие кусочки, разогрейте духовку на 200 °C.
Place chopped carrots, onions and cabbage into a blender bowl, add half the required cream and puree.
Нарезанные морковь, лук и капусту отправьте в чашу блендера, добавьте половину необходимых сливок и измельчите в пюре.
Place the resulting mixture from the blender bowl, place the chicken fillet pieces into the blender and pour in the remaining cream. Grind until smooth.
Выложите из чаши блендера полученную смесь, положите в блендер кусочки куриного филе и залейте оставшиеся сливки. Измельчите до однородности.
Whisk the chicken egg in a separate bowl and add to the resulting minced meat. Stir into vegetable mixture.
Взболтайте куриное яйцо в отдельной миске и добавьте к получившемуся фаршу. Перемешайте с овощной смесью.
Grease a baking tray with vegetable oil and place the mixture. Place the baking sheet in the preheated oven and bake for 30 minutes, checking periodically for doneness.
Смажьте противень для выпекания растительным маслом, выложите массу. Поставьте противень в разогретую духовку и выпекайте 30 минут, периодически проверяя на готовность.
Sprinkle the soufflé with fresh herbs, such as dill or parsley. Cut into portions.
Посыпьте суфле свежей зеленью, например укропом или петрушкой. Нарежьте на порции.