Prepare a frying pan and grater. Remove the skins from the vegetables and wash them. Cut the bacon into thin strips and chop the onion as desired, but not coarsely.
Подготовьте сковороду и терку. Удалите с овощей кожуру и вымойте их. Нарежьте бекон тонкими полосками, а лук нарежьте произвольно, но не крупно.
Grease a frying pan with oil and place over medium heat. Lightly fry the bacon, then add the chopped onion and cook until golden brown. Transfer to a plate and let cool.
Смажьте сковороду маслом и поставьте на средний огонь. Слегка обжарьте бекон, следом положите нарезанный лук и готовьте до золотистой корочки. Переложите на тарелку и дайте остыть.
Grate the radish into larger pieces and place in a deep bowl. In the same bowl, add fried bacon and onions, add salt and pepper. Add mayonnaise and mix well.
Натрите редьку покрупнее и положите в глубокую миску. В эту же миску добавьте зажарку из бекона с луком, всыпьте соль и перец. Добавьте майонез и хорошо перемешайте.
Place the salad on a beautiful plate and garnish with herbs.
Уложите салат на красивую тарелку и украсьте зеленью.