Clean the lard from dirt, rinse with cold water and dry with a paper towel, peel the garlic and wash with water.
Сало очистите от загрязнений, промойте холодной водой и обсушите бумажным полотенцем, чеснок очистите от шелухи и помойте водой.
Cut a piece of lard into equal medium-sized pieces and rub generously with a mixture of salt and pepper. Grate the peeled garlic on a fine grater and coat the lard with it on all sides. Then wrap the finished lard in parchment, wrapping it tightly in several layers. Place in the refrigerator for several hours, at least 5.
Кусок сала нарежьте на одинаковые части среднего размера и обильно натрите смесью из соли и перца. Очищенный чеснок натрите на мелкой терке и обмажьте им сало со всех сторон. Затем готовое сало заверните в пергамент, обернув плотно в несколько слоев. Отправьте в холодильник на несколько часов, минимум на 5.
Cut the sandwich lard with garlic and spices into portions and serve with fresh green onions and crispy white bread.
Бутербродное сало с чесноком и специями нарежьте на порционные кусочки и подавайте со свежим зеленым луком и хрустящим белым хлебом.