Peel the onion and cut it into quarter rings. Cut the bacon into small pieces.
Почистите лук и нарежьте его четвертинками колец. Бекон нарежьте небольшими кусочками.
Pour oil into a heated frying pan and add bacon and onions. Fry, stirring, for 4 minutes over low heat. Then pour the bulgur into the pan, add pepper, paprika, salt and dried garlic.
На разогретую сковороду влейте масло и положите в него бекон и лук. Жарьте, помешивая, в течении 4 минут не маленьком огне. Затем в сковороду высыпьте булгур, добавьте перец, паприку, соль и сушеный чеснок.
Pour hot water into the pan and mix everything thoroughly. Cover with a lid and cook for about 25 minutes over low heat.
В сковороду влейте горячую воду и все тщательно перемешайте. Накройте крышкой и готовьте около 25 минут на маленьком огне.
Add finely chopped fresh herbs to the prepared bulgur.
Добавьте в готовый булгур мелко нарубленную свежую зелень.