Wash the meat and boil for 1.5 hours until soft. Peel the vegetables.
Мясо помойте и отварите в течение 1,5 часа до мягкости. Овощи почистите.
Remove the boiled pork from the broth, cool and cut into small pieces. Do not pour out the broth.
Отваренную свинину достаньте из бульона, охладите и нарежьте на небольшие кусочки. Бульон не выливайте.
Grate the peeled onions, garlic and carrots. In a preheated frying pan, fry garlic, onions and carrots in vegetable oil until golden brown.
Очищенные лук, чеснок и морковь натрите на терке. В разогретой сковороде обжарьте чеснок, лук и морковь на растительном масле до золотистого цвета.
Place chopped meat, fried vegetables, a little broth, salt, pepper into the blender bowl, and you can also add your favorite spices.
В чашу блендера положите нарезанное мясо, жареные овощи, немного бульона, соль, перец, а так же можете добавить любимые специи.
Using a blender, thoroughly grind everything into a homogeneous, tender mass, place in a deep plate and put in the refrigerator.
С помощью блендера тщательно измельчите все в однородную, нежную массу, выложите в глубокую тарелку и уберите в холодильник.
Serve the pate on toasted bread.
Подавайте паштет на тостовом хлебе.