Divide the eggs into whites and yolks, peel the nuts and grind in a blender. Preheat oven to 200°C. Heat the milk.
Разделите яйца на белки и желтки, орехи очистите и измельчите в блендере. Разогрейте духовку до 200 °C. Молоко разогрейте.
Fry the nuts in a dry frying pan for about 7-10 minutes until slightly darkened, cool.
Орехи обжарьте на сухой сковороде примерно 7-10 минут до легкого потемнения, остудите.
Place the yolks in a separate bowl, add sugar and mash until the sugar is completely dissolved.
Желтки переложите в отдельную миску, добавьте сахар и разотрите до полного растворения сахара.
Combine the roasted nuts in a saucepan with the yolks and sugar, then carefully pour in the milk. Place the mixture on a hot stove and cook for about 7 minutes, stirring, until thickened.
Обжаренные орехи соедините в сотейнике с желтками и сахаром, затем аккуратно влейте молоко. Поставьте массу на горячую плиту и варите примерно 7 минут, помешивая, до загустения.
Beat the whites in a separate bowl until stiff peaks form. Without stopping whisking, carefully pour in the nut mixture.
Белки в отдельной миске взбейте до устойчивых пиков. Не прекращая взбивать, аккуратно влейте к ним ореховую массу.
Grease the baking tins with oil, carefully pour the resulting mixture and place in a preheated oven for 15 minutes.
Смажьте маслом формочки для выпекания, осторожно перелейте получившуюся массу и поставьте на 15 минут в разогретую духовку.
Sprinkle the resulting soufflé with nuts and pour over the syrup.
Посыпьте получившееся суфле орехами и полейте сиропом.