Sprinkle frozen raspberries with half the required sugar and leave to melt, this will take about 20 minutes.
Замороженную малину засыпьте половиной необходимого сахара и оставьте таять, на это уйдет примерно 20 минут.
Break the cookies and place them on the bottom of a mold or several ramekins.
Разломайте печенье и уложите на дно формы или нескольких формочек.
In a separate bowl, stir together the remaining sugar, lemon juice and yogurt. Add thawed raspberries to the mixture.
В отдельной миске перемешайте оставшийся сахар, лимонный сок и йогурт. Добавьте к смеси размороженную малину.
Distribute the resulting mixture among the molds, alternating layers of cookies and yogurt mixture. Garnish with raspberries and leave in the refrigerator for several hours to harden and soak the cookies.
Распределите полученную смесь по формам, чередуя слои из печенья и йогуртовой массы. Украсьте малиной и оставьте в холодильнике на несколько часов для застывания и пропитки печенья.
Decorate the finished dessert with coconut, berries and honey.
Украсьте готовый десерт кокосовой стружкой, ягодами и медом.