Peel the onion and chop finely. Preheat oven to 200°C.
Лук почистите и мелко нарежьте. Разогрейте духовку до 200 °C.
Chop the mushrooms into small pieces, leaving a few for garnish.
Нарежьте грибы на мелкие кусочки, оставляя несколько штук для украшения.
Fry finely chopped onion in a frying pan with butter until golden, add mushroom pieces and salt, simmer for a few more minutes, then drain excess liquid.
Мелко нарезанный лук обжарьте на сковороде с добавлением масла до золотистости, добавьте грибные кусочки и соль, тушите еще несколько минут, затем слейте лишнюю жидкость.
For the soufflé, combine mayonnaise, sour cream, milk, cream, eggs, flour and salt in a bowl, stir with a whisk until smooth.
Для суфле в миске соедините майонез, сметану, молоко, сливки, яйца, муку и соль, перемешайте венчиком до однородности.
Pour the resulting mixture into a baking dish and spread the mushroom slices on top. Sprinkle with grated cheese.
В форму для выпекания перелейте получившуюся смесь, распределите сверху слайсы грибов. Посыпьте тертым сыром.
Place the mixture in the preheated oven and bake for 25 minutes, checking periodically for doneness. Bake until golden brown. Then let it cool and only then remove from the mold.
Поставьте массу в разогретую духовку и выпекайте 25 минут, периодически проверяя готовность. Запекайте, пока не появится румяная корочка. Потом дайте остыть и только тогда доставайте из формы.
Sprinkle the soufflé with chopped dill.
Посыпьте суфле измельченным укропом.