Wash the lard and dry it with a paper towel, remove the skin. Peel the vegetables.
Сало помойте и обсушите бумажным полотенцем, очистите от кожицы. Овощи очистите от шелухи.
Fill a saucepan with cold water and place on the stove, bring to a boil. Add sunflower oil and salt to the water, and as the water boils, place the pasta in the pan. Cook in salted water according to the instructions until tender, then drain them in a colander, drain and return them to the pan.
В кастрюлю наберите холодную воду и поставьте на плиту, доведите до кипения. В воду добавьте подсолнечное масло и соль, по мере закипания воды выложите в кастрюлю макароны. Варите в подсоленной воде согласно инструкции до готовности, затем откиньте их на дуршлаг, дайте стечь воде и верните обратно в кастрюлю.
Cut the lard into small cubes, cut the onion into half rings and place the ingredients in a heated frying pan. Fry until golden brown in lard, then add chopped herbs and grated garlic into the frying pan.
Сало нарежьте мелкими кубиками, лук нарежьте полукольцами и отправьте ингредиенты в разогретую сковороду. Обжаривайте до золотистого цвета на сале, затем всыпьте в сковороду измельченную зелень и измельченный на терке чеснок.
Mix the ingredients and fry for a few minutes. Transfer the lard with onions and herbs into a pan with pasta, add salt and pepper to taste, and mix thoroughly again.
Перемешайте ингредиенты и обжаривайте в течение нескольких минут. Переложите сало с луком и зеленью в кастрюлю с макаронами, посолите и поперчите по вкусу, еще раз тщательно перемешайте.
Serve homemade noodles with lard in portioned bowls, sprinkle with grated cheese and add fresh tomatoes, cucumbers and bell peppers.
Лапшу с салом по-домашнему подавайте в порционных тарелках, посыпав тертым сыром и дополнив свежими помидорами, огурцами и болгарским перцем.