Prepare a frying pan and a grater. Turn on the stove.
Подготовьте скороводу и терку. Включите плиту.
Heat a frying pan on the stove, pour in oil and salt it.
Сковороду раскалите на плите, влейте масло, посолите его.
Break the eggs into the frying pan, reduce the heat. Bring the eggs until cooked: if you like a runny yolk, cook for about 2 minutes, if thicker - 4 minutes, or cover with a lid.
Разбейте яйца в сковороду, убавьте огонь. Доведите яйца до готовности: если любите жидкий желток, то готовьте около 2 минут, если более плотный — 4 минуты или накройте крышкой.
To make the dish more satisfying, sprinkle the still hot eggs with grated cheese before serving. Or serve eggs with toast with cheese, tomato and herbs.
Чтобы сделать блюдо более сытным, перед подачей еще горячие яйца посыпьте тертым сыром. Или подайте к яйцам тосты с сыром, помидором и зеленью.