Thaw the lard and rinse the greens.
Разморозьте сало и ополосните зелень.
Cut the lard into small pieces and place on the bottom of the frying pan. Place the frying pan on the fire and heat it up. Fry the lard until it turns golden and releases all the fat.
Сало нарежьте небольшими кусочками и выложите на дно сковородки. Сковороду поставьте на огонь и разогрейте. Жарьте сало, пока оно не станет золотистым и не выделит весь жир.
Add onion, cut into half rings, into the pan. Let it turn golden too.
Добавьте в сковороду лук, нарезанный полукольцами. Дайте ему тоже стать золотистым.
Break eggs into a frying pan, add salt, pepper, and other spices (optional). Fry the eggs to your favorite consistency. You can cover with a lid to help them set faster. But if you like runny yolk, then turn off the stove after 4-5 minutes.
Разбейте в сковороду яйца, посолите, поперчите, добавьте других специй (по желанию). Жарьте яйца до любимой вами консистенции. Можете накрыть крышкой, чтобы они быстрее схватились. Но если любите жидкий желток, то выключайте плиту через 4-5 минут.
Transfer the scrambled eggs to a large flat plate, sprinkle with plenty of herbs, and serve with bread, whole grain or black.
Переложите яичницу на большую плоскую тарелку, посыпьте большим количеством зелени, и подавайте с хлебом, цельнозерновым или черным.