Grate the cheese. Turn on the oven to heat up to 200°C.
Натрите сыр. Включите духовку нагреваться до 200 °С.
Break the eggs into a convenient bowl and beat with a whisk; you can use a fork instead of a whisk. Pour in the milk and shake again.
Яйца разбейте в удобную миску и взбейте венчиком, вместо венчика можно использовать вилку. Влейте молоко и снова взболтайте.
Add spices and cheese to the egg mixture and mix thoroughly again.
К яичной смеси отправьте специи и сыр, еще раз хорошенько смешайте.
Grease a baking tray or other baking dish with oil and pour in the scrambled eggs.
Смажьте маслом противень или другую посуду для выпекания, влейте в нее яичную болтунью.
Bake in the oven for 15 minutes at 200°C.
Выпекайте в духовке 15 минут при температуре 200 °С.
Place a pillow of spinach leaves on a white plate and top them with an omelette and cheese. Also serve fresh vegetables.
На белую тарелку выложите листья шпината подушкой, а сверху на них омлет с сыром. Также подайте свежие овощи.