Cut up the pike perch and remove all bones and skin. Bake two cloves of garlic in the oven or fry in a pan.
Разделайте судака и удалите все косточки и кожу. Два зубчика чеснока запеките в духовке или обжарьте на сковороде.
Cut the pike perch fillet into pieces and grind with a blender.
Нарежьте филе судака на кусочки и измельчите блендером.
Add cream, baked garlic, salt and ground black pepper and beat the resulting mass with a blender.
Добавьте сливки, печеный чеснок, соль и молотый черный перец и взбейте блендером полученную массу.
In a separate bowl, beat two egg whites until stiff and fluffy and combine with the beaten fish fillet. Place the mixture in the center of the cling film and form into a sausage. Wrap the resulting sausage in foil.
В отдельной миске взбейте два белка до устойчивой пышной массы и соедините со взбитым рыбным филе. Положите смесь на центр пищевой пленки и сформируйте колбаску. Заверните полученную колбаску в фольгу.
Cut vegetables (potatoes, parsnips, carrots) into arbitrary pieces, sprinkle with oil and place in a mold. Place the soufflé wrapped in foil on top. Place the dish with vegetables and soufflé in an oven preheated to 150 ℃ and bake for 50 minutes.
Овощи (картофель, пастернак, морковь) нарежьте произвольными кусочками, сбрызните маслом и уложите в форму. Сверху положите суфле завернутое в фольгу. Поставьте форму с овощами и суфле в разогретую до 150 ℃ духовку и выпекайте в течение 50 минут.
Serve the pike perch soufflé, cut into large portions, with vegetables. Sprinkle with herbs.
Подавайте суфле из судака, разрезав на большие порционные кусочки, с овощами. Посыпьте зеленью.