Pre-chill the sour cream for several hours. Wash the kiwi, peel and cut into cubes. First pour the gelatin into ¼ cup of water at room temperature and leave to swell for about 10 minutes.
Сметану предварительно охладите несколько часов. Киви вымойте, очистите от кожуры и нарежьте кубиками. Желатин предварительно залейте в ¼ стакана воды комнатной температуры и оставьте набухать примерно на 10 минут.
Beat the cooled sour cream and sugar with a mixer until lightly airy and the crystals are completely dissolved.
Охлажденную сметану и сахар взбейте миксером до легкой воздушности и полного растворения кристаллов.
Place the swollen gelatin in the microwave for 10 seconds until the mass is completely dissolved.
Набухший желатин поставьте в микроволновую печь на 10 секунд, чтобы масса полностью растворилась.
Pour the gelatin into the whipped sour cream and sugar and beat for another 30 seconds.
Вливайте желатин во взбитую сметану с сахаром и еще взбивайте 30 секунд.
Place kiwi cubes at the bottom of each mold and fill with sour cream and gelatin mixture. Place the kiwi pieces on top again and refrigerate for 2 hours, or preferably overnight.
На дно каждой формочки уложите кубики киви и залейте сметанно-желатиновой смесью. Сверху снова уложите кусочки киви и отправьте в холодильник на 2 часа, а лучше на ночь.
Serve the fluffy jelly with mint leaves.
Воздушное желе подайте с листочками мяты.