Prepare beet kvass in advance or buy it at the store. Wash the beets, peel and cut into large cubes. Peel the onion and chop finely. Cut the pork into pieces.
Свекольный квас приготовьте заранее или купите в магазине. Свеклу вымойте, очистите нарежьте крупными кубиками. Лук почистите и мелко нарежьте. Свинину нарежьте кусочками.
Place the chopped beets in a ceramic pan and cover with millet.
Нарезанную свеклу положите в керамическую кастрюлю и засыпьте пшеном.
Fry the pieces of pork, first rolling them in flour, on both sides until golden brown. Place the fried meat on the beets with millet.
Поджарьте куски свинины, предварительно обваляв их в муке, с двух сторон до золотистого цвета. Положите обжаренное мясо на свеклу с пшеном.
Place the onion in the pan where the pork was fried and fry it a little. Add pork. Fill everything with kvass and place in the oven, preheated to 220 °C, for 45-50 minutes.
В сковороду, где жарилась свинина, положите лук и немного его поджарьте. Добавьте свинину. Залейте все квасом и отправьте в духовку, разогретую до 220 °C, на 45-50 минут.
Serve the pork and beets slightly cooled with black bread and sour cream.
Подавайте свинину со свеклой немного остывшей с черным хлебом и сметаной.