Wash the pumpkin, remove the peel and seeds inside. Peel the potatoes, carrots and onions.
Помойте тыкву, удалите кожуру и семечки внутри. Почистите картофель, морковь и лук.
Cut the pumpkin, potatoes and pork into cubes. The size of the pumpkin and potato cubes is approximately 2x2 cm, the size of the meat cubes is 4x4 cm. Chop the onion finely.
Нарежьте тыкву, картофель и свинину кубиками. Размер кубиков тыквы и картофеля примерно 2х2 см, размер кубиков мяса 4х4 см. Лук нарежьте мелко.
Place the pumpkin, pork and onion in the pan. Pour in water so that it covers all the ingredients and simmer for 20 minutes after boiling.
Положите в кастрюлю тыкву, свинину и лук. Залейте водой так, чтобы она покрыла все ингредиенты, и тушите 20 минут после закипания.
Add potatoes and peas. Cook for 1 hour over low heat.
Добавьте картофель и горох. Варите 1 час на медленном огне.
Season with salt and pepper, add bay leaf and ginger 10 minutes before cooking.
Посолите, поперчите, добавьте лавровый лист и имбирь за 10 минут до готовности.
Serve in a deep bowl, sprinkled with finely chopped green onions.
Подавайте в глубокой пиале, присыпав мелко нарубленным зеленым луком.