Wash all vegetables. Peel the carrots, garlic and onions, remove the center with partitions and seeds from the pepper.
Вымойте все овощи. Морковь, чеснок и лук почистите, из перца удалите серединку с перегородками и семенами.
Cut the meat into cubes, approximately 2x2 cm. Place in a saucepan with heated oil and fry for about 10 minutes.
Нарежьте мясо кубиками, примерно 2х2 см. Выложите в сотейник с разогретым маслом и обжарьте около 10 минут.
Cut the vegetables as you like: into strips, cubes or long bars.
Нарежьте овощи как нравится: соломкой, кубиками или длинными брусочками.
Add vegetables and tomato paste to the meat, simmer for another 2 minutes.
Добавьте к мясу овощи и томатную пасту, тушите еще 2 минуты.
Sort the lentils, rinse and add to the meat with vegetables, pour in water, add spices and salt.
Чечевицу переберите, промойте и добавьте к мясу с овощами, влейте воду, добавьте специи, соль.
After boiling, reduce the heat and cook for 45 minutes over low heat until the water has completely boiled away.
После закипания сделайте огонь слабее, варите 45 минут на маленьком огне до полного выкипания воды.
Serve in a deep bowl, sprinkled with finely chopped green dill. This lentils with meat will go well with sauerkraut, pickled tomatoes or cucumbers.
Подавайте в глубокой пиале, присыпав мелко нарубленным зеленым укропом. Такое чечевица с мясом будет хорошо сочетаться с квашеной капустой, солеными помидорами или огурцами.