Wash the meat and remove excess fat. Cut the bacon into slices. Preheat the oven to 200°C.
Помойте мясо, удалите лишний жир. Бекон нарежьте пластинками. Духовку разогрейте до температуры 200 °С.
Cut the meat into pieces measuring 4 × 4 cm, rub with black pepper. Wrap each piece with a piece of bacon. Place everything in a baking dish, pour in 400 ml of apple juice.
Мясо нарежьте на кусочки размером 4 × 4 см, натрите черным перцем. Каждый кусочек заверните пластинкой бекона. Сложите все в форму для запекания, залейте 400 мл яблочного сока.
Bake the meat for 20 minutes. After 20 minutes, lower the temperature and pour the juice from the pan over the meat. Bake for another 20 minutes.
Запекайте мясо 20 минут. Через 20 минут сделайте температуру ниже и полейте мясо соком из формы. Запекайте еще 20 минут.
Cut the apples into 4 parts and place with the meat, pour the remaining juice over the meat and bake for another 40 minutes, periodically pouring the juice over the meat.
Разрежьте яблоки на 4 части и выложите к мясу, мясо полейте оставшимся соком и запекайте еще 40 минут, периодически поливая мясо соком из под него.
Remove the meat from the oven and cover with foil for 10 minutes.
Мясо выньте из духовки и накройте фольгой на 10 минут.
Serve pork and bacon on large flat plates with a side dish of potatoes or buckwheat. Garnish the dish with cherry tomatoes.
Свинину с беконом подавайте на больших плоских тарелках с гарниром из картофеля или гречки. Помидорами черри украсьте блюдо.