Prepare the radish, wash and peel. Peel the onion and cut into half rings. Thaw the lard if you have it in the freezer.
Подготовьте редьку, помойте, очистите кожуру. С лука очистьте кожуру и нарежьте полукольцами. Разморозьте сало, если оно у вас в морозильной камере.
Cut the lard into small pieces, place in a frying pan, add onion, cut into half rings and fry until golden brown, add salt and pepper.
Нарежьте сало небольшими кусочками, выложите в сковороду, добавьте лук, нарезанный полукольцами и обжарьте до румяности, посолите и добавьте перца.
Grate the radish on a fine or coarse grater, as you prefer.
Натрите редьку на мелкой или крупной терке, как вы больше любите.
Place lard and onions in a deep bowl and add grated radish, add mayonnaise or olive oil.
Сало с луком выложите в глубокую пиалу и добавьте тертую редьку, добавьте майонез или оливковое масло.
Serve in portioned bowls, garnished with an egg. The egg can be cut into circles or lengthwise into 4 pieces. Add some greens. This salad will make your dinner original and interesting.
Подавайте в порционных креманках, украсив яйцом. Яйцо можно нарезать кружочками или вдоль на 4 части. Добавьте зелени. Такой салат сделает ваш ужин оригинальным и интересным.