Peel the garlic, wash the greens. Wash the lard well.
Почистите чеснок, помойте зелень. Сало хорошо вымойте.
Divide a piece of lard into 3 parts, rub with salt and pepper.
Кусок сала разделите на 3 части, натрите солью и перцем.
Grind the greens with garlic and vegetable oil in a blender. Spread this mixture onto pieces of lard.
Измельчите в блендере зелень с чесноком и растительным маслом. Намажьте этой смесью куски сала.
Place the lard in a container and refrigerate for 3 days.
Положите сало в контейнер и уберите в холодильник на 3 суток.
Serve lard, cut into thin slices, with black bread. This lard will go well with fresh vegetables, especially tomatoes, as well as baked potatoes.
Подавайте сало, нарезав тонкими пластинами, с черным хлебом. Такое сало будет прекрасно сочетаться со свежими овощами, особенно помидорами, а также с запеченным картофелем.