Wash the squash and zucchini and remove the edges. If necessary, peel the zucchini. Cut the lard into small slices.
Помойте кабачок и цукини, удалите края. При необходимости кабачок очистьте. Сало нарежьте небольшими пластинами.
Place the lard in a heated frying pan and fry it.
Выложите сало на разогретую сковороду и поджарьте его.
Cut the zucchini and zucchini into slices, add salt and pepper. Fry in the fat that was released after frying the lard, after dipping each circle in flour.
Кабачок и цукини нарежьте кружочками, посолите, поперчите. Обжарьте в жире, который выделился после жарки сала, предварительно обмакнув каждый кружочек в муку.
Mix mayonnaise with chopped garlic and chopped herbs.
Майонез смешайте с измельченным чесноком и нарубленной зеленью.
Spread each circle with sauce and place a fried piece of lard on top. Repeat to create columns.
Каждый кружочек намажьте соусом и положите сверху жареный кусочек сала. Повторите, чтобы получились столбики.
Serve columns of zucchini, zucchini and lard on a large flat plate or platter, generously garnished with herbs. A cherry tomato on top of each column will add brightness and mood to the dish.
Подавайте столбики из кабачков, цукини и сала на большой плоской тарелке или блюде щедро украсив зеленью. Помидорка черри сверху на каждом столбике придаст блюду яркости и настроения.