Rinse the rice well and soak in cold water for 15 minutes. This procedure will remove excess starch from the rice grains. Peel the onions and carrots. Cut the carrots into strips and the onions into half rings.
Рис хорошо промойте и замочите в холодной воде на 15 минут. Такая процедура уберет излишки крахмала из зерен риса. Почистите лук и морковь. Нарежьте морковь соломкой, а лук — полукольцами.
Cut the meat into equal-sized pieces and fry in a cauldron in vegetable oil for 10 minutes. Add spices and salt.
Мясо нарежьте на одинакового размера кусочки и обжаривайте в казане на растительном масле в течении 10 минут. Добавьте специи и соль.
Add carrots and onions to the cauldron and fry along with the meat for another 4 minutes.
Добавьте в казан морковь и лук и обжаривайте вместе с мясом еще 4 минуты.
Add rice to the cauldron and pour water on top to cover the rice by 1 cm.
Добавьте рис в казан и сверху налейте воду, покрывающую рис на 1 см.
Cover the cauldron with a lid and cook over low heat for 35-40 minutes.
Накройте казан крышкой и готовьте на минимальном огне 35-40 минут.
Serve the pilaf on a wide plate and garnish with aromatic herbs.
Подавайте плов на широкой тарелке и украсьте ароматной зеленью.